ilahi

Игорь Николаев

Игорь Николаев Igor Yuryevich Nikolayev (Russian: И́горь Ю́рьевич Никола́ев; b. January 17, 1960, Kholmsk, Sakhalin Oblast) is a Russian composer, singer and song-writer. Official Site
Igor Nikolaev @ IMDb Discography:
1986 — Счастья в личной жизни, A. Pugacheva
1987 — Мельница
1989 — Королевство кривых зеркал
1989 — Фантастика
1989 — Kingdom of Carnival Mirrors, Sweden
1989 — Aqarius 1999 (Lisa Nilsson), Sweden
1989 — Julen Ar Har (Tommy Korberg), Sweden
1990 — Жёлтые тюльпаны N. Koroleva
1991 — Мисс разлука
Read more Artist photo

News

More news